На всеки му се е случвало да изкара твърдо краве

...
На всеки му се е случвало да изкара твърдо краве
Коментари Харесай

С този трик ще размекнете най-твърдото краве масло за секунди

На всеки му се е случвало да изкара твърдо краве масло от хладилника и да желае да го размекне за секунди. Чакането не постоянно е решение, изключително когато бързаме и времето ни притиска.

Знаете ли по какъв начин за секунди маслото може да стане меко и с идеална консистенция? За задачата ще са ви нужни точилка и нормално найлоново пликче. Това е всичко, с което би трябвало да разполагате, в случай че желаете млечният артикул да бъде съвършен за размазване върху филия самун.

Как да размекнем маслото за броени секунди?

Забравете за размекването на водна баня или микровълнова печка. Това не е по никакъв начин потребно, а и човек мъчно може да уцели момента, в който да приключи процеса.

 Качествено ли е маслото? Лесен трик, който ще ви помогне да разберете това Качествено ли е маслото? Лесен трик, който ще ви помогне да разберете това
Маслото е един от тези млечни артикули, които можете да откриете във всеки един ледник. То намира приложение най-много в кулинарията...

От вас се изисква да пъхнете парче масло в найлоновото пликче и да го ударите няколко пъти с точилката. То ще омекне на секундата и ще можете да го ползвате като добавка в ястието или с него да си приготвите апетитен сандвич.

Вижте видеото. В него напълно в детайли е обяснено какво тъкмо да извършите, тъй че маслото да се размекне, а вие да не губите скъпо време.

 



Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР