На всеки 6 месеца учени записват едни и същи сигнали

...
На всеки 6 месеца учени записват едни и същи сигнали
Коментари Харесай

На всеки 6 месеца учени записват едни и същи сигнали от Космоса

На всеки 6 месеца учени записват едни и същи сигнали от Космоса …Различни обсерватории по света записват сигнали от Космоса. През последните години от ден на ден астрономи показват теорията, че всеки галактически обект има свои лични акустични трептения. Именно тези сигнали най-често се улавят от наземното съоръжение.По предписание те имат идентичен интервал на дължина на вълната и сигналът не се трансформира, до момента в който не се окаже доста влияние върху съответното галактическо тяло.Например, до момента в който не се появи огромен метеорит, който ще наложи смяна в траекторията на полета или ще докара до мощни трептения. В подобен случай получените талази ще бъдат нарушени и изменени.В началото на 2021 година австралийската обсерватория записва 5 идентични сигнала – радиовълни с дължина към 6 милисекунди.
Не е допустимо да се разбере точното място, откъдето са изпратени. Смята се, че повода е сливането на две звезди.Четете още: Кълбовидната гръмотевица: електромагнитна форма на живот? (видео)При това рядко събитие се отделя огромно количество сила, която може да се трансформира в сходни сигнали, преодолявайки стотици хиляди километри пространство.

 1 - На всеки 6 месеца учени записват едни и същи сигнали от Космоса
Тази версия се приема за към шест месеца, след което са получени още 5 сигнала. Такова съвпадане не би могло да бъде породено от обединение на звезди или някакъв тип конфликт на галактически тела.В началото на 2022 година обстановката се повтаря. Отново 5 сигнала с дължина 6 милисекунди. За страдание към момента е невероятно да се откри точното местонахождение на източника на сигнала.Научната общественост ще се опита да локализира от кое място идват сигналите в края на 2022 година Според всички калкулации през този интервал би трябвало да дойде нова „ порция “ сигнали.Защо сигналът идва в избрани моменти с периодичност тъкмо от шест месеца. Възможно ли е да се изпраща от рационални същества?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР