На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря

...
На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря
Коментари Харесай

Нито един от нас не предаде колегите си за 30 сребърника

" На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря на Божия наследник с апостолите и пророчеството му, че ще бъде предаден. "

Така стартира изказване на основния прокурор Иван Гешев, разпространно на фейсук страницата на прокуратурата.

" Преди две години на този ден прокурори, следователи и правосъдни чиновници от цялата страна предизвестиха, че ще бъдат предадени ползите на хората. Те излязоха пред правосъдните здания в цялата страна, с цел да защитят народа от опитите на някои политици, посредством закриването на съда и прокуратурата " Антимафия ", на процедура да обслужат проведената престъпност.

Две години по-късно резултатите към този момент се виждат и те са единствено съсипия в региона на битката с мафията. Тежката цена за това заплащат българските жители с всяка последваща телефонна машинация, потърпевш от дрогиран водач наш другар или прочут, ограбен възрастен човек или с опиатите, които заливат улиците и тровят децата ни.

Надявам се в този ден да се прояви примирение и да се осъзнае, че ползите на хората са над всичко това, което демонстрираха българските магистрати преди две години. Българската прокуратура, която остана една от дребното постоянни институции в България, ще продължи да пази сигурността на българските жители. Въпреки невижданите опити за дестабилизация и дискредитация, за преодоляване и политически надзор в нарушаване на правилото за разделяне на управляващите, макар заканите и обидите прокурорите, следователите и чиновниците на Прокуратура на Република България работят и ще продължат да работят за всеки един българин. Нито един от тях не съобщи сътрудниците си за тридесет сребърника.

Затова мога да повторя това което споделих преди две години: Колеги, благодаря ви! Гордея се, че съм основен прокурор на Република България.
Светли празници на всички! "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР