На церемонията Йоана беше момичето, което получи последната роза и

...
На церемонията Йоана беше момичето, което получи последната роза и
Коментари Харесай

Изгонената Милена: Напуснах Ергенът с облекчение

На церемонията Йоана беше момичето, което получи последната роза и по този начин брюнетката загуби опцията да се бори за сърцето на Алек. " Ти си невероятна жена! Знам, че това, което ти се случи тук, е огромен трамплин и е метод да потърсиш себе си! ", бяха думите, с които Алек изпрати Милена. Преди церемонията на розата Милена беше първата, която сподели на Алек по какъв начин си показва бъдещето и къде би желала да пътуват дружно. Той призна, че му е харесало това, което е видял, само че не го е почувствал като свое.

В " Преди обед " Милена призна, че си е тръгнала от предаването с облекчение, тъй като средата, в която толкоз дами се борят за сърцето на един мъж, е прекомерно изкуствена за нея. Близките й също били много сюрпризирани от решението да стане част от момите. Като най-трагичен миг в живота си тя дефинира загубата на татко си, само че е сигурна, че той не би възразил против присъединяване й в шоуто. Счита като знак от ориста намирането на икона на летището в Атина на път за остров Родос, където този път се снимаше предаването.
Реклама
Милена още веднъж описа, че като дребна е търпяла тормоз от съученици - подигравали са й се поради външния тип, височината, наричали са я травестит и са палили косата й. По специалност е парфюмерист и основава благоуханни аромати. Милена има 4 дипломи за висше обучение – „ Медицинска кибернетика “, „ Здравен мениджмънт “, „ Био и здравна информатика “ и „ Парфюмерийни и козметични артикули “. Мечтата ѝ е да бъде призната в едно от най-известните учебни заведения по парфюмерия в света – в Грас, Франция.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР