На церемония в Астория Гранд хотел в София призовете за

...
На церемония в Астория Гранд хотел в София призовете за
Коментари Харесай

Dir.bg отново e сред най-зелените компании в България

На гала в " Астория Гранд хотел " в София наградите за " Зелена медия " и " Зелено събитие " получиха оперативният шеф на Dir.bg Иван Брайков и комерсиалният шеф на компанията Събина Ангелова.

" Зелена медия " е отличие за изцяло държание и начинания на медията. Класацията прави оценка политики към опазването на околната среда, замесване на обществото в устойчиви начинания, поддържане на излъчвания или рубрики за разпространение на зелената концепция, систематични следствия на проблеми с нарушавания на законодателството за запазване на естественото благосъстояние, акция за попречване на еко-нарушения.

Водещ аршин при подбора на участниците в състезанието е да развиват бизнеса си по виновен за природата метод. Вижте цялостния лист на отличените компании тук:

Иван Брайков и Събина Ангелова
Снимка: b2b Media

" Преди 3 години Dir.bg и уеб сайтът проведоха за първи път конференцията, която след това се трансформира в най-голямото събитие в района, отдадено на Зелената договорка. С нея започнахме открит разговор сред страните от Централна и Източна Европа, отдаден на прехода към нисковъглеродни стопански системи и стабилно развиване. предизвиква обмяната на положителни практики и решения в подтекста на Зелената промяна, зеленото финансиране, модернизацията и нововъведенията.

От 20 до 23 юни тази година в София Dir.bg ще бъде хазаин на третото издание Green Transition, с което ще продължим да търсим консенсус сред страните, районите и континентите какво и по какъв начин да създадем с планетата си, тъй като това е една от най-трудните задания пред това потомство, а евентуално и пред идващите ", съобщи Иван Брайков при приемането на наградата " Зелено събитие ".

Снимка: b2b Media

Големият интерес към събитието сподели, че зелените цели не са непостижими за България - всички участващи компании към този момент са отчели реализирането на устойчиви тактики, дейности и дела за по-здравословна среда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР