На трима от шестимата задържани са повдигнати обвиненияИззети са огромни

...
На трима от шестимата задържани са повдигнати обвиненияИззети са огромни
Коментари Харесай

ГДБОП иззеха огромни количества маркови дрехи в София и в Русенско

На трима от шестимата арестувани са повдигнати обвинявания

Иззети са големи количества облекла, носещи запазени марки, без разрешението на правопритежателите, към 500 грама злато и парични суми в разнообразни валути. На трима от шестимата арестувани са повдигнати обвинявания.

Оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности са осъществени в София и на територията на Русенска област на 12 декември от чиновници на отделите „ Център-север “ и „ Киберпрестъпност “ при Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, както и на ОДМВР – Русе по отношение на доказване и документиране на активността на проведена незаконна група, занимаваща се със предпазване и разпространяване на артикули, обозначени със непокътнати търговски марки, без разрешението на правопритежателите. Операцията е осъществена под наблюдението на Окръжна прокуратура - Русе.

При осъществените претърсвания и изземвания на три домашни адреса, склад и четири МПС в София са открити и конфискувани 106 кашона с облекла и аксесоари, носещи непозволено разнообразни марки, документи и мобилен телефон. Други 50 денка и 71 кашона с облекла, обувки, аксесоари и парфюми, към 500 г злато, противозаконен военен револвер с 11 патрона, 30 895 евро, 59 115 щатски долари, 39 600 лв., четири телефона и документи са открити при процесуални дейности в четири жилища, два склада и пет МПС на територията на област Русе.

Първоначално с полицейска заповед за период до 24 часа са арестувани шестима души. На трима от тях са повдигнати обвинявания за закононарушения, двама са с наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период от 72 часа, а един - с „ парична гаранция “. Работата по случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР