На тридневно посещение в Смолянско идва президентът Румен Радев по

...
На тридневно посещение в Смолянско идва президентът Румен Радев по
Коментари Харесай

Президентът Радев тръгва на тридневно посещение в Смолянско

На тридневно посещаване в Смолянско идва президентът Румен Радев по покана на регионалния шеф Стефан Сабрутев, оповестиха от кабинета му.

Държавният глава ще посети общините Смолян, Чепеларе, Рудозем, Златоград, Мадан и Неделино.
 Калоян Методиев: Радев ще даде мандата на Българска социалистическа партия, с цел да я употребява до дъно за персоналните си цели Калоян Методиев: Радев ще даде мандата на Българска социалистическа партия, с цел да я употребява до дъно за персоналните си цели
„ Шанс да има кабинет с третия мандат е колкото един конски косъм. След като двете огромни групи в Народното събрание са срещу, имам предв...

Радев ще дойде в петък /27.08.2021г./ в 17,30 часа в Чепеларе. В 19.00 часа ще посети смолянското село Момчиловци.

В събота /28.08.2021г./ в 9,30 часа Румен Радев ще се организира среща с жители на площада в Рудозем. В 10.00 часа ще се срещне с поданици на община Мадан. В 11.00 часа ще бъде посетител на празника на златоградското село Ерма река и Ден на миньора. В 16.00 ч. ще посети община Неделино. В 17,30 часа ще бъде в село Смилян. В 19,00 часа ще е посетител на празника „ Минало, настояще и бъдеще “ на рудоземското село Чепинци.

 В неделя /29.08.2021г./ в 09,30 часа Радев ще участва на литургия в храм „ Св. Висарион Смоленски “. В 10 часа ще посети Регионалния исторически музей и Художествената изложба в Смолян, след което ще беседва с общественици и представителите на институциите за вероятностите пред област Смолян.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР