На този етап от обединението "Демократична България" няма да се

...
На този етап от обединението "Демократична България" няма да се
Коментари Харесай

Демократична България няма да се включи в протестите

На този стадий от обединяването "Демократична България " няма да се включат в гражданските митинги против цените на горивата и поскъването на живота. Това оповестиха на конференция водачите на групировката Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Според тях страната се намира в обстановка на пълзяща политическа рецесия. Председателят на "Да, България " Христо Иванов. "Аз разбирам гражданската сила, която стои в дъното на тези митинги, само че първо това са цивилен митинги, които се декларират като такива, и второ, почтено казано към този момент като жител, леко ме тормози неяснотата кой ги провежда ", съобщи Иванов.

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов изясни кой носи виновност за обстановката с нарасналите цени на горивата и застраховката "Гражданска отговорност ".

"Никой обаче не споделя каква е същинската причина за тези високи цени на горивата, а тя е следната. В България има коалиция "Лукойл ". Аз бих споделил, че цялото политическо статукво в Народното събрание съставлява обединението "Лукойл ", съобщи Атанасов.

Той посочи, че биха си сътрудничели единствено с обединения, които се разгласят против въпросната коалиция "Лукойл ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР