На тазгодишните Оскари ще работи специален кризисен екип, който да

...
На тазгодишните Оскари ще работи специален кризисен екип, който да
Коментари Харесай

Кризисен екип ще внимава на Оскарите да няма шамари

На тазгодишните Оскари ще работи специфичен спешен екип, който да се оправя с всевъзможни произшествия в действително време в отговор на случката с шамара, който Уил Смит зашлеви на Крис Рок по време на церемонията през 2022 г, оповестява BBC.
Главният изпълнителен шеф на Академията Бил Крамър сподели пред списание " Time ", че новото звено е " изпълнило доста сюжети " с вярата, че ще бъдат " готови за всичко ".

" Заради случката от предходната година отворихме мозъците си за доста неща, които могат да се случат на Оскарите ", сподели той.

" CODA-Дете на глухи родители " получи много награди и овации
Снимка: Getty Images
Президентът на Академията Джанет Янг преди този момент сподели, че отговорът на разногласието на Смит с Рок не е бил задоволително бърз.

Смит удари пестник на сътрудника си комедиант, откакто той се пошегува доста несвоевременно с Джейда Пинкет Смит и алопецията, от която страда. Той съпостави обръсната ѝ глава с героинята редови войник Джейн на Деми Мур. Уил Смит се закани: " Дръж името на жена ми надалеч от циничната си уста ".

Въпреки случая той остана на церемонията и по-късно получи " Оскар4 за най-хубав артист за осъществяването си в " Методът Уилямс ".

Крамър сподели, че новият екип ще може да се събере " доста бързо ", с цел да реагира. " Да се надяваме, че нищо ненадейно няма да се случи и в никакъв случай няма да се наложи да използваме тези проекти, само че към този момент имаме протокол за деяние " сподели той. 

Присъствието на Джими Кимъл също дава някакво утешение за съответна реакция, защото той има дълготраен опит онлайн като водещ и водещ. 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР