На своята официална страница в интернет ръководството на Кьолн публикува

...
На своята официална страница в интернет ръководството на Кьолн публикува
Коментари Харесай

Кьолн се извини за обидите към вратаря на Щутгарт

На своята публична страница в интернет управлението на Кьолн разгласява опрощение за държанието на почитателите си, които по време на мача от 25-ия кръг на Бундеслигата против Щутгарт са обиждали вратаря Рон-Роберт Цилер. Също по този начин е имало и опити за съпоставяне на Цилер с трагичната гибел на различен някогашен немски вратар Роберт Енке. Както се знае, на 10-и януари 2009-а година, откакто изпадна преди този момент в меланхолия, Енке постави завършек на живота си.

Феновете на Кьолн са скандирали " Цилер, майка ти е била с Енке, а ти си копеле! ", а също по този начин и " Цилер, направи го като Енке! ".

" Кьолн осъжда сходно държание на почитателите. Клубът не желае да има нищо общо с такава злобна неприязън към Цилер. Ние сервира извиненията си на Цилер, както и на фамилията на Енке - също най-дълбокото си страдание. Тези обиди и оскърбления опонират на полезностите на клуба. Ще се постараем да идентифицираме нарушителите, като си резервираме за себе си правото да реагираме, както преценим, се споделя още в изказването на клуба, намиращ се на последното 18-о място в Бундеслигата.

Вчера Кьолн падна с 2:3 на личен терен от Щутгарт и усложни до дъно обстановката си в борбата за оцеляване

Бундеслига 25 кръг, неделя 4 март  Кьолн 2:3краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР