На свое заседание ИБ на БСП обсъди варианти за провеждане

...
На свое заседание ИБ на БСП обсъди варианти за провеждане
Коментари Харесай

Избор на председател на БСП на 21 юни или 20 септември


На свое съвещание ИБ на Българска социалистическа партия разиска разновидности за осъществяване на директния избор на ръководител на Българска социалистическа партия. Припомняме, че отчетно- изборната акция в партията бе спряна поради изключителното състояние с пандемията от ковид. Бяха разисквани 2 вариантаза възобновяване на провеждането на отчетно-изборната акция в партията:

В първия вид конференциите на общинските (районните) и градските препоръки да се проведат в интервала от 14 до 25 май 2020 година, а директният избор на ръководител на Българска социалистическа партия да се организира на 21 юни 2020 година първи тур.

Във втория вид се планува конференциите на общинските (районните) и градските препоръки да приключат до края на месец юни, а изборът на ръководител на Българска социалистическа партия да се организира на 20 септември. След анулация на изключителното състояние и отпадане на възбраната за събиране на едно място на повече хора Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия ще свика съвещание на Националния съвет за взимане на решение по двата разновидността.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР