На Световния ден на здравето и професионален празник на работещите

...
На Световния ден на здравето и професионален празник на работещите
Коментари Харесай

Софийският духов оркестър с музикална изненада за „Пирогов“

На Световния ден на здравето и професионален празник на работещите в областта на опазването на здравето – 7 април, Софийски духов оркестър направи музикална изненада на екипа на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, като подари незабравима страст с осъществяването на знакови творби от своя репертоар, оповестиха от болничното заведение.

Началото на спонтанния концерт за „ пироговци “ и нашите пациенти беше сложено с акомодация на небезизвестния шлагер на Глория Гейнър – „ Ще оцелея “, допълват от там. Екипът на болничното заведение благодари за моралната поддръжка и признанието. Съставът на Софийски духов оркестър с диригент Юли Дамянов осъществя музикалния подарък с поддръжката на Столична община и Дом на културата „ Искър “.

„ Всеки от състава през годините е бил пациент тук. За нас е чест, че имаме опция да покажем нашата признателност за получените грижи посредством това, което най-добре умеем – музиката “.- показа диригент Дамянов.

„ Доказателство за добре свършената ни работа е, че виждам изцяло здрав собствен пациент измежду вас “ – посочи доцент Петър Атанасов – шеф Клиника по вътрешни заболявания. И добави: „ Помня, че съм Ви лекувал от Ковид “.

„ За 70 годишната история на болница „ Пирогов “ знаем чудесно, че моментите на компликации се редуват с възходи. Изключително съм признателен, че първото музикално осъществяване, което зазвуча на професионалния ни празник е I will survive (Ще оцелея). Вярвам, че ще продължим да устояваме на трудностите и ще гледаме напред с оптимизъм ". – показа проф. Шивачев – заместител изпълнителен шеф по здравната активност на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР