На страницата на Десислава Иванчева в социалната мрежа Фейсбук се

...
На страницата на Десислава Иванчева в социалната мрежа Фейсбук се
Коментари Харесай

Иванчева отговори на обвиненията на Валентин Захариев от тази сутрин

На страницата на Десислава Иванчева в обществената мрежа Facebook се появи отговор на обвиняванията на вложителя Валентин Захариев от тази заран.

Той твърди, че Иванчева без причина не е допускала да стартира да строи в регион "Младост ". Ето какво написа на страницата на кметицата:

"Имотът на вложителя Захариев граничи с най-богатата като биоразнообразие и хубост на природата околност в София - "Парк Въртопо ". Имотът съставлява натурален подстъп към този неповторим за града "зелен чеп " от Витоша към София, единствено на една минута от метростанция "Младост 1 " (снимката в уеб страницата на Нова не е от там). Това е повода да бъде забавена преписката на този вложител - госпожа Иванчева искаше да откри метод да могат младостчани, софиянци и посетители на София да употребяват това само по типа си естествено благосъстояние като място за отмора. Желанието на Десислава Иванчева и на жителите на Младост е "Въртопо " да бъде с действителен статут на парк, като частните парцели бъдат изкупени или сменени за равностойни общински терени от Столична община ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР