На столичната велоалея се появи интересна гледка, която привлече вниманието

...
На столичната велоалея се появи интересна гледка, която привлече вниманието
Коментари Харесай

Столичани гледат и се маят: Що за колело е това СНИМКА

На столичната велоалея се появи забавна панорама, която притегли вниманието на локалните поданици. Ситуацията се разиграва на кръстовището сред бул. " Княз Александър Дондуков " и бул. " Васил Левски ", където е планувана лента единствено за велосипедисти. Въпреки това, бял джип умерено изчаква аления светофар на този особено обозначен за колела път. Наблюдателите се виждат, че даже е минал през изпъкналите разделители сред лентата и пътя за коли.

Един от очевидците на случката, Бояна Ц., не се сдържа и иронично вижда, " Нов модел велосипед! ". Инцидентът е тематика на разисквания и неодобрение измежду много жители. Те смятат, че виновността може да лежи както в водача на автомобила, по този начин и в планирането на съответния път, който включва трамвайни релси, велоалея и колчета.

Бойка Р. показва своето неодобрение с коментар: " Не се стопираха да показват, че са над другите! ". Още един очевидец, който споделя за случая, разкрива, че водачът на джипа е жена и разяснява: " Това беше проява, просто завъртя кормилото и влезе във велоалеята. "

Някои жители се смеят с концепцията, че водачът се пробва да се самоопредели като велосипедист, като Петя Х. се майтапи: " Определя себе си като велосипед, както е съвременно да се споделя. "

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Велоалея велосипед нарушение колело столичани невнимание наглост
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР