На срещата в Женева президентите на САЩ Джо Байдън и

...
На срещата в Женева президентите на САЩ Джо Байдън и
Коментари Харесай

Байдън след срещата с Путин: Направих това, за което съм дошъл

На срещата в Женева президентите на Съединени американски щати Джо Байдън и Русия Владимир Путин се договориха военни специалисти и дипломати от двете страни да изработят механизъм, с който да се управляват новите и рискови оръжия.

Вашингтон е показал и лист от 16 сериозни инфраструктури, които не може да бъдат цели на хакерски атаки.

Обсъждано е по какъв начин да се попречва създаването на нуклеарен боеприпас от Иран -  нещо, което е в интерес и на Русия, и на Съединените щати, съобщи Джо Байдън.

От изказванията на двамата президенти излиза наяве, че по рецесията в Украйна ще се придържат към използване на Минските съглашения, а за Беларус няма никакво единодушие.

На първо място Джо Байдън сложи човешките права и сподели:

„ Направих това, за което съм пристигнал – първо, да определим практическите сфери, в които нашите страни могат да реализират нещо в името на общите ползи и ползите на света; Второ - да споделям непосредствено за американските дейности в отбрана на жизненоважните ни ползи и на съдружниците ни. Трето - ясно да кажа целите и полезностите ни, с цел да ги чуе непосредствено от мен. Трябва да ви кажа, че тонът на цялата среща беше добър, положителен. Нямаше внезапни придвижвания “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР