На специален прием преди коронацията на крал Чарлз III испанската

...
На специален прием преди коронацията на крал Чарлз III испанската
Коментари Харесай

Когато кралица Летисия носи Виктория Бекъм

На специфичен банкет преди коронацията на крал Чарлз III испанската кралица Летисия още веднъж се открои като една от най-стилните гостенки. Тя отдаде респект на английската мода, като носеше зелена рокля с набори начело от сбирка пролет/лято 2023 на Виктория Бекъм. Моделът видяхме за първи път на представянето й в Париж, когато на подиума в същата рокля дефилира Бела Хадид, където тя беше комбинирана с дълги латексови ръкавици. Визия, копирана от Кендъл Дженър по-рано тази година по време на посещаване в Дубай.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)

Придружавайки брачна половинка си, крал Фелипе, кралица Летисия я сподели в малко по-консервативна, само че също толкоз елегантна страна, съчетана с брошка, черен клъч и подобаващи черни велурени токчета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

„ Нейно Величество Кралицата на Испания наподобява необикновено, облечена в една от моите рокли “, пък не пропусна да разяснява Виктория Бекъм в Instagram. Поп звездата, трансформирала се в фешън дизайнер, нееднократно е обличала известни дами, в това число Мишел Обама, Флорънс Пю и принцесата на Уелс.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Harper's Bazaar España (@harpersbazaares)

На самата коронация кралица Летисия бе не по-малко впечатляваща, като беше заложила на блестящо розов тоалет, състоящ се от бродирано сако и дълга пола вид „ молив “. Облекло, дело на Carolina Herrera, което тя добави с чифт подобаващи обувки и шапка от испанската марка Balel. Невероятен монохромен стайлинг, който за следващ път утвърждава статуса на фешън икона на кралица Летисия. Подобно на Кейт Мидълтън, тя обича да миксира друг вид марки, в това число и испанските за бърза мода Zara и Mango. През последните години тя съумя да се наложи като една от най-добре облечените кралски особи на своето потомство, по тази причина и нееднократно се въодушевяваме от нейните тоалети. 

 
5 елегантни тоалета на кралица Летисия - ентусиазъм за пролетния ни стайлинг

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР