На снимката: Младен МариновМВР не изключва застреляният в сърцето бизнесмен

...
На снимката: Младен МариновМВР не изключва застреляният в сърцето бизнесмен
Коментари Харесай

МВР не изключва застреляният в Пловдив бизнесмен да се е самоубил

На фотографията: Младен Маринов

Министерство на вътрешните работи не изключва убитият в сърцето предприемач в Пловдив да се самоубил, макар че на мястото на престъплението не е открито оръжие. Това стана ясно от изявление на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов по БТВ.
" Работи се по разнообразни версии и не изключваме версията за самоубийство. Разследва надлежно и версия за ликвидиране, само че до момента в който не се съберат задоволително обстоятелства, които да изключат изрично една версия, работим по нея и събираме обстоятелства ", сподели Маринов. Във връзка с появилите се в медиите елементи към това кой е вързал кучето на предприемача, Маринов сподели, че тези елементи в 90% са надградени и измислени.
По отношение на нападнатия публицист Иво Никодимов, Маринов разяснява, че работата продължава. " Проблемът там е, че това се е случило на място, което не е оживено. Това е пътека, а не алея, която е построена в Борисовата градина ", посочи основният секретар. Друг проблем е, че Никодимов към момента е в болнично заведение.
" Към момента работим с него, само че към момента се възвръща след интервенцията. Значителна част от контингента, който е избран като профил и вероятно би направил такива дейности, е открит ", сподели Младен Маринов.
Установено е и алибито на над 200 индивида, добави Маринов. С Никодимов се работи по снимкови материали, само че няма прогрес.
При втория случай на побой в София - на нотариус и нейната щерка, Маринов съобщи, че се работи по версията, че нападението е обвързвано с нейната професионална активност. " Лицата са били ориентирани към нотариуса. Към дъщерята дейностите се насочват, когато тя прави опит да отбрани майка си. Издигаме една от версиите, че е обвързвано с нейната професионална активност ", добави още той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР