На снимката: Атанас АтанасовСъпредседателят на Демократична България“ и председател на

...
На снимката: Атанас АтанасовСъпредседателят на Демократична България“ и председател на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов отдавна мечтае да бъде Доган от Банкя

На фотографията: Атанас Атанасов
Съпредседателят на „ Демократична България “ и ръководител на партия „ Демократи за мощна България “ счита, че с втория мандат на „ Продължаваме промяната “ би могло да се сформира държавно управление, което да бъде подкрепено и от ГЕРБ. По думите на Атанас Атанасов лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили, само че съгласно Атанасов е най-добре някогашният министър председател да се отдръпна от ГЕРБ.

“Най-добре е той (Бойко Борисов – б.р.) да вземе да се отдръпне и да остави партията си. Той с изключение на, че се явява воденичен камък на демокрацията, се явява и воденичен камък на личната си партия ”, добави Атанасов.

По думите му ГЕРБ би трябвало да поддържа кабинет, само че без да взе участие в него.

“Аз също желая да има постоянно държавно управление. Държавата се нуждае от политическа непоклатимост. Имаме да решаваме извънредно доста рецесии и проблеми ”, счита той.

“България има потребност да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода, омота българската страна в корупционни схеми, откъдето и да пипнете ”, сподели Атанасов в изявление за bTV.

Според него Борисов от дълго време мечтае да бъде Ахмед Доган от Банкя.

Той бе безапелационен, че Демократична България са подготвени да вземат третия мандат, в случай че отиде при тях.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР