Преразглеждане на Зелената сделка в полза на българската енергетика, пълноправно

...
Преразглеждане на Зелената сделка в полза на българската енергетика, пълноправно
Коментари Харесай

Нинова регистрира в ЦИК листата на БСП за евровота

Преразглеждане на Зелената договорка в интерес на българската енергетика, пълноправно приемане в Шенген и равни дотации за родните земеделци. Това ще са дилемите на представителите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, съобщи водачът на партията Корнелия Нинова, която през днешния ден записва в ЦИК листата на социалистите за европейските избори:

" Преди малко се шегувахме, че сме 5-и номер и 5 места. Целта, която си слагаме, е да изпратим хора, които ще пазят българския интерес в Европа. Искаме да сме равноправни с другите европейски страни, да се спре наклонността на България да се гледа като на втора употреба държава-членка ". 

Водач на евролистата на Българска социалистическа партия е зам.-председателят на 49-ото Народно събрание и някогашен външен министър Кристиан Вигенин.

Според Нинова съчетаването на двата избора - за европейски и народен избор, ще увеличи изборната интензивност, тъй като ще стимулира хората да гласоподават. Тя въпреки всичко позволи, че последните кавги могат да отхвърлен много гласоподаватели.

Нинова разяснява решението на служебното държавно управление за създаване на частна детска болница и последвалата поръчка от премиера Димитър Главчев то да бъде анулирано по този начин: 

" Служебният кабинет е правилен от Борисов и е обикновено да организира политиката и да възвръща модела на ръководство на ГЕРБ от последните години Да не се прави на " ощипан " господин Главчев, в случай че мога по този начин да кажа, че занапред схваща. Това нещо е гласувано в Министерския съвет. Това е квалифицирано и, в случай че нямаше реакция, несъмнено щеше да мине и да замине по празниците, тихомълком. Така, че нашата оценка за служебния кабинет, че това е ГЕРБ, се удостоверява и от дейностите на Главчев и на Министерския съвет. Това е моделът, против който ние толкоз години се противопоставяме и ще продължим ". 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР