На следващото заседание на правителството ще бъдат отпуснати 500 000

...
На следващото заседание на правителството ще бъдат отпуснати 500 000
Коментари Харесай

Борисов гарантира изкупуването на улици край Азотно-торовия завод в Стара Загора

На идващото съвещание на държавното управление ще бъдат отпуснати 500 000 лева . за придобиване на частните улици край Азотно-торовия цех в Стара Загора. Това съобщи пред публицисти в Стара Загора министър председателят Бойко Борисов, написа " 24 часа ".

" Ако е живот и здраве, в сряда ще им дадем парите за новия притежател на земята, с цел да отпушим улиците и заводът да работи. Общинският съвет да го гласоподава, уповавам се регионалният шеф да не апелира , и, уповавам се, другия петък общината да е притежател на улиците ", сподели Борисов.
 Над 69 каузи за компенсациите на парцелите по Южната дъга на столичното Околовръстно
Над 69 каузи за компенсациите на парцелите по Южната дъга на столичното Околовръстно

Държавата желае да й трансферират безплатно общинските парцели

По думите му в центъра на България, на 1500 дка, не би трябвало да има ограничаване към вложителите, тъй като земята е частна .

" На хората тук съм пристигнал да кажа, че всичко това ще го свършим. Исках да дойда да го видя, тъй като кметът ми обясняваше и аз не можех да допускам. Така че, ще купим тези 80 дка и ще ги дадем ", съобщи Борисов.

Старозагорският кмет Живко Тодоров разясни, че притежателят на въпросните улици е банкрутирал . Те към този момент са към различен притежател посредством съдия-изпълнител. Общината е почнала договаряния с новия притежател за изкупуването на земята.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР