На село Загоре до Лукойл полицаи отбиват движението. Незнайно защо

...
На село Загоре до Лукойл полицаи отбиват движението. Незнайно защо
Коментари Харесай

Само във Фрог: Човек от барикадата край Ст. Загора получил полицейска заплаха за разправа

На село Загоре до Лукойл служители на реда отбиват придвижването. Незнайно за какво полицеският пост не пропуща колите до Стара Загора. Ние от барикадата им познволяваме да минат, а служителите на реда ги връщат. Така им било подредено. Полицейска им работа!
Това сподели за Фрог нюз от барикадата автоинструкторът Митко Трайков, който един от участниците, барикадирали се на пътя Стара Загора - Хасково. По-рано Трайков е получил закана от един от служителите на реда, че като останат на власт ще се разпрпавят с него и ще бъде репресиран.

В момента полицията продължава да връща колите. Получава се обстановка, в която барикадата дава, полицията не разрешава, изясни още автоинструктурът от групата на Иво Кръстев.

Поредно денонощие полицията и протестиращите са под намерено небе в спонтанния палатков лагер на пътя Стара Загора-Хасково. Той се появи откакто в петък вечерта протестиращи се пробваха да блокират автомагистрала " Тракия ", само че полицията ги спря.

Тогава оповестиха гражданско непокорство, потеглиха към автомагистралата, само че бяха спрени край летище Стара Загора. Мотивът на полицията е, че блокадата е рискова както за тях, по този начин и за тези, които пътуват.

От през вчерашния ден е ясно, че в действителност протестиращите не желаят да блокират автомагистрала „ Тракия “, а тяхното предпочитание е да минат през Детелината, да създадат кръгче назад и да се върнат в Стара Загора. Полицията обаче твърди, че апелите във Facebook са за обсада и затова отхвърля да пусне протестиращите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР