На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат

...
На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат
Коментари Харесай

Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е; Затваряме специализираните съд и прокуратура до седмици

На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин прочут от Брюксел ѝ е изпратил скрийншота с Grindr. Аз не знаех какво е това. Било дейтинг приложение за гей двойки - няма нищо неприятно в това. Това съобщи министър председателят в ЕвроДикоФ на Тв Евроком.

“Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой сътрудник фотоси и споделят това е неговият гей партньор”, добави той.

За Гешев и спецпрокуратурата

Отговорът ми към Гешев беше явен - спецпрокуратурата ще се затвори. Затваряме профилираните съд и прокуратура до няколко седмици. Ще разделим КПКОНПИ на две комисии и едната ще има проверяваща функционалност. Движим е с най-бърза оптималната скорост, нон би трябвало да се има поради, че сме 4 съдружни сътрудници. Опитваме се да го вършим по разпоредбите, само че с най-бърза скорост.

В предизборната акция се говореше за Гешев и Цацаров. Сега се приказва единствено за Гешев. Наистина действаме, увери министър-председателят.

Инспекторатът към Висш съдебен съвет би трябвало да бъде заменен. То е с изминал мандат, уточни още Петков.

За Радев за Северна Македония

Конструктивния звук със Северна Македония е значим. Затова направихме това честване. Това, което аз заложих като проект дружно с съдружните си сътрудници, беше доста ясно. Аз започнах да го извършвам в първия вероятен миг когато Димитър Ковачевски стана министър председател. Точно в този ден аз бях там. Румен Радев не ми е казвал да не вървя в Северна Македония, разяснява Петков.

Булгаргаз

"Знаех, че волно или несъзнателно, само че аз мисля, че волно са създали големи вреди на българското държавно сдружение "Булгаргаз ". Тези вреди са функционалности на високите цени на газа и да има нахалството да приказваш оправдателни лъжи, само че да приказват с звук, надали не, че някой ръководи и те не са наранени, а права на всички българи? Важното е да работим по този начин, че българският интерес да е предпазен ", сподели още Петков.

Вчера имало обиск в дома на шефа на "Булгаргаз " Николай Павлов. "Министър Бойко Рашков направи конференция след Министерски съвет и следствието върви. Едно уволняване не е задоволително, би трябвало да има цялостно следствие ", сподели още министър председателят.

"Министър Рашков е индивидът, който когато е събрал всички данни, неговото министерство ще е отговорно за покачване на обвиняване ", разяснява Петков.

Всяка седмица групирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им споделям: Нямаме време. Трябва да действаме по този начин, че да имаме действителни арести. Хората желаят действителни арести.

Хората са спрели да имат вяра на хрумвания и проекти. Работи се. Надявам се скоро време да имаме съществени арести, разяснява той.

За ГЕРБ

Томислав Дончев прави някакви пиар-и. Те в този момент се чудят какво да създадат, с цел да се усещат от една страна съпротива, въпреки това да всяват ужас в новините. Много ясно споделих през днешния ден - проектът, който беше предаден, беше на тази дата, само че по-късно имахме ремонти от Европейската комисия. Чакаме да забележим дали Европейска комисия е удовлетворена. Вицепремиерът Асен Василев ще направи публични чувания, с цел да изясни какви са поправките.

Той добави, че този проект е бил внесъл от вицепремиера Атанас Пеканов. Според него би трябвало да се откри истина ли е, че държавното управление на е внесло Палана с направени корекции.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР