На романтична вечеря на свещи във „Фермата” се усамотиха Даяна

...
На романтична вечеря на свещи във „Фермата” се усамотиха Даяна
Коментари Харесай

Годеницата на Данчо влиза във „Фермата”

На сантиментална вечеря на свещи във „ Фермата” се усамотиха Даяна Ханджиева и Йордан Белев, за която Chef Кустев подготви изтънчено 6-степенно меню. Общинският консултант от Габрово посрещна актрисата с букет от слънчогледи, а хубавицата реши да съобщи правилата си и да опита от щедро гарнираните с чесън канапенца с тарама и крема сирене, приготвени от Кустев. За да не го обиди, актрисата дегустира препоръчаното й ястие. „ Илиан ме накара да хапвам чесън – нещо, което и майка ми не е съумяла да прави! Но, почтено казано, ми хареса “, призна Ханджиева откакто преглътна предястието.



Вечерта завърши с непредвидена за актрисата „ френска целувка “, за която илюзионистът Йордан, употребява специфичен фокус с карти. Йордан помоли актрисата да си избере карта от тесте и да напише името си на нея. След това сгъна картончето на четири и накара брюнетката да го стисне сред зъбите си. После самият той изтегли карта от същото тесте, написа своето име на нея, сгъна я прилежно и я захапа. В идващите секунди Йордан се приближи интимно покрай Даяна, докосна своята карта до нейната и прошепна: „ Това е френска целувка “. „ Не е допустимо това! Ти ме направи луда! “, съобщи му излъганата красавица със комбинация от неспокойствие и удивление.

Продуцентите Иван и Андрей издадоха, че в предаването ще влезе годеницата на Данчо, която сигурно ще скапе идилията сред актрисата и фокусника. Зрителите са разграничени дали двамата просто играят, тъй като така и така работят на сцената или възприятията им са същински. Според част от почитателите те просто следват сюжет, с цел да притеглят интерес, само че пък други са безапелационни, че двамата имат бъдеще като влюбена двойка и им желаят триумф.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР