На Роби Уилямс му е в кръвта да бъде ексцентричен.

...
На Роби Уилямс му е в кръвта да бъде ексцентричен.
Коментари Харесай

Лудата тренировка на Роби Уилямс по слипове

На Роби Уилямс му е в кръвта да бъде екстравагантен. А брачната половинка му Айда Филд елементарно можем да кажем, че е на неговия ум. Двамата се забавляват по този начин, както единствено те умеят. И самоизолирането не ги плаши, даже в противен случай - прави ги още по-креативни и щури.

Доказателство за това е лудата домашна подготовка , която двамата споделиха в обществените мрежи. Похвално е, че не са се занемарили и поддържат форма и в тези сложни дни. Но това го вършат освен те, а и доста други хора.

Не същото обаче може да се каже за облеклото за спорт на Уилямс. В тематичната " Цар Лъв " подготовка, водена онлайн от Филд, изпълнителят се включи по... долни дрехи. Но не какво да е, а известните му черни слипове от видеото към шлагера му от 2000 година " Rock DJ " . Явно имат сантиментална стойност за нещо, щом още ги пази...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Robbie's Angels Fanpage (@robbies_angels_fanpage) на Апр 7, 2020 в 12:45 PDT

Филд се пошегува, че няма по-добра компания за тази подготовка от големия й плюшен тигър и нейния брачен партньор - " Роб Екзотика ". И до момента в който тя показваше упражненията, той танцуваше на назад във времето по черните си слипове и каубойски ботуши.
 Роби Уилямс, мобилните телефони и за какво той, както и Елтън Джон, Шайлин Удли, Еди Редмейн и Върнър Херцог нямат
Защо Роби Уилямс няма мобилен телефон

Певецът не е единственият чешит

Забавното видео идва дни откакто Роби Уилямс призна, че " май " е имал признаци на ковид по време на триседмичната си изолираност, която прекара надалеч от брачната половинка си и децата си. Но в този момент най-малко сме спокойни, че всичко е наред и е време за ваучър, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) на Апр 7, 2020 в 10:57 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР