На редовното си заседание днес служебното правителство ще разгледа проект

...
На редовното си заседание днес служебното правителство ще разгледа проект
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще одобри център за спешна медицинска помощ по въздуха

На постоянното си съвещание през днешния ден служебното държавно управление ще прегледа план на разпореждане за основаване на център за незабавна здравна помощ по въздуха, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Предстои служебните министри да прегледа и план на решение за приемане на отчет за положението на администрацията през 2022 година, както и да одобрят актуализацията за 2023 година на националната стратегия за промени.

Очаква се служебният кабинет да одобри проект за деяние за интервала 2023 - 2024 година за осъществяване на Националната тактика за понижаване на бедността и поощряване на общественото включване 2030 и на доклад за осъществяването на проекта за деяние за интервала 2021 - 2022 година за осъществяване на Националната тактика за понижаване на бедността и поощряване на общественото включване 2030.

Предстои министрите да разрешат влизането на кораби на Румъния в морските пространства на България. Ще бъде утвърдено и обезпечаване на държавна гаранция за краткотрайна експозиция, отдадена на тракийската просвета, представляваща движими културни полезности от фонда на Националния археологически институт с музей при Българската академия на науките в Регионалния археологически музей - Пловдив.

Министерският съвет ще утвърди и рамка за финансова подготвеност за възрастни на България. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР