На редовния брифинг в Министерски съвет здравният министър Костадин Ангелов

...
На редовния брифинг в Министерски съвет здравният министър Костадин Ангелов
Коментари Харесай

След патетична реч, здравният министър определи ситуацията в някои области като изключително сериозна

На постоянния брифинг в Министерски съвет здравният министър Костадин Ангелов уточни, че в избрани области на страната ситуацията  с стартира да става извънредно сериозна. Той отдава това покачване на заболеваемостта на английския вид на вируса и уточни, че това повишаване е било предстоящо.
" Няма правилни решения и правилни модели за справяне с тази рецесия ", добави Ангелов в патетична тирада за годишнината от пандемията у нас.
" Всеки ден здравните служащи научават нови и нови неща за вируса и няма нито една здравна система по света, която да не заплаща висока цена. Няма и нито една страна по света, която да не заплаща с труда, приходите, стопанската система и живота на хората ", сподели още той.
Ангелов е безапелационен, че България е постигнала доста за месеците на пандемията, само че е позволила и доста неточности. " Който ви дава обещание живот без заболявания, ви лъже ", уверен е здравният министър, който отдели и време да благодари на хората, които имат вяра в ограниченията, както и на медиците на първа линия.
Министърът на опазването на здравето съобщи, че в случай че желаеме да се върнем към живот без маски и ограничения, би трябвало да имаме вяра в науката, а науката сега са имунизациите.
Като притеснителна наклонност той уточни, че при визитата си в Бургас е видял приети в болница бебета с потвърден ковид. Те, по негово мнение, карат вируса доста леко, само че при проучванията са с открита двустранна бронхопневмония.
По мнение на доцент Ангел Кунчев за момента предприемането на местни ограничения, а не общонационални, е изцяло целесъобразно, тъй като има области с доста ниска заболеваемост и при тях не се постанова стягане на ограниченията.
Още: "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР