НА РЪБА НА ТРОТОАРА. Намери се решение за Изборния кодекс,

...
НА РЪБА НА ТРОТОАРА. Намери се решение за Изборния кодекс,
Коментари Харесай

Пропаднали тротоари и дупки ще се ползват за урни

НА РЪБА НА ТРОТОАРА.
Намери се решение за Изборния кодекс, тъй че да се подсигурява безвредното гласоподаване на народа. 
С последни незабавни ремонти в Извънредния закон за пандемични избори се урежда гласуването да става в пропаднали тротоари и по-големи дупки, които общините не са съумели да запълнят. 
Сега дупките и тротоарните свлачища ще се запълнят с изборни бюлетини, които ще се броят по нова методика и няма да има потребност да се вадят от дупките, ще останат там като баластра и хигроскопичен материал. 
Специално за Варна се разисква дали да не се направи една секция за целия град в така наречен Дупка. Най-сложното в реализацията на този проект е по какъв начин да се осчетоводи, че общината и страната имат да дават на Гергов. 
За Дупката в Царичина също има огромни проекти, само че те се отсрочват за президентските избори - там може да се озове претендент с повече гласове, в сравнение с му се поставят.
Така на тротоара и в дупките жителите ще могат да гласоподават без риск за здравето си. За мобилни тъмни стаички ще се инсталират старите ЛАФКИ, които ще се наемат за няколко милиона лв. и ще се приспособяват за още 22 милиона, в случай че не зародят непредвидени разноски, които ще се уредят с анекс на анекса. На входа на ЛАФКИТЕ ще има диспенсъри с дезинфектант, маски и фурми, за които ще има обособен контракт за 40 милиона и подаяние от Най-големия донор. 
Специално за премиера се готви една изненада от изборното законодателство. 
Борисов ще може да гласоподава до тунел " Железница " от Автомагистрала " Струма " в региона на Симитли. 
Премиерът ще премине с джипката през тунела като през тъмна стаичка, а от другата страна на тунела, там където е светлината, министър председателят ще упражни конституционното си право, без да слиза от джипката, като по този метод ще сложи в риск единствено тия, които разкарва по всички страни да му рецитират бюлетина на триумфите. Но те ще обещаят да съблюдават ограниченията и да не нарушават тайната на вота на министър-председателя, като си затворят очите и ги покрият с маска, по образеца на самия министър председател. 
 Изображението може да съдържа: 1 човек, текстово известие
Тунелът май няма Акт 15, само че това не е проблем. Шансът обича смелите! 
***
" И пред всяка изборна секция желая да има математик, социолог, професор, които да изясняват на народа, че изборите се организират почтено и бюлетините се броят вярно! Аз тоя народ не съм го намерил в гората, желая да си ми добрува! ", заръча министър председателят строго, даде разпоредби от най-народомилен темперамент и въздъхна държавнически. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР