На проведения в Перник благотворителен търг за играчки са събрани

...
На проведения в Перник благотворителен търг за играчки са събрани
Коментари Харесай

На благотворителен търг за играчки в Перник са събрани 12 219.90 лв.

На извършения в Перник благотворителен търг за играчки са събрани общо 12 219.90 лева, оповестиха уредниците от фондация „ Богданова и Данаилова ”. С тях ще бъде подпомогнато лекуването на седем заболели деца.

В сумата влизат и даренията, направени от две млади пернишки фамилии – Рашеви и Костадинови, които са призовали гостите на сватбените им тържества вместо да купуват цветя да подкрепят идеята. Предоставените от тях средства са общо 835 лева Парите са разграничени поравно сред седем нуждаещи се от лекуване деца – бебетата Влади и Ники, Ивайла, Иво Христов, Ради, Кристиан и Цвети.

Благотворителният търг за играчки се организира в Перник в границите на първия за града фестивал на детето. Той стартира на 29 май и продължи до 5 юни в това число. По време на търга бяха продадени стотици употребявани и непокътнати детски играчки, пристигнали от цялата страна. Събитието бе проведено взаимно с община Перник, под патронажа на кмета Станислав Владимиров, с поддръжката на младежката организация на БЧК.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР