На прага на третото шествие за солидарност с Украйна, което

...
На прага на третото шествие за солидарност с Украйна, което
Коментари Харесай

Никола Груев - Kottarashky: За смъртта на деца не може да има две мнения

На прага на третото шествие за взаимност с Украйна, което ще мине под мотото " Поход против съветския фашизъм " и ще случи навръх 9 май, се срещна с Никола Груев - Kottarashky.

Името към този момент е институция в музикалните среди, само че пък неговото лично име се трансформира в дирек, на който се вее украинското знаме, а към него се събират съидейници. Никола има извънредно дейна позиция в обществените мрежи и взе участие в организацията на шествията за взаимност с Украйна в София през цялото време. Въпреки това той не счита себе си за деятел - " включихме се в тази активност, с цел да запълним един вакуум ". Да чуем повече.
 Търси се нов шеф на Българска национална телевизия 5 май 2022 | Започна процедурата за избор на нов общоприет шеф на Българска национална телевизия. Мандатът на сегашния началник Емил Кошлуков изтича...
Какво значи за теб датата 24 февруари?

Черна дата. Началото на дълго подготвяната офанзива на евразийския фашизъм против цивилизования свят.

Какво си мислеше тогава и трансформираха ли се по някакъв метод възгледите ти с хода на войната?

Имаше всички индикации, че това ще се случи. Помислих си: стартира се. Възгледите ми не се трансформираха по никакъв метод, постоянно съм знаел, че Путин и нереформирана Русия е зло, което рано или късно ще нахлуе и в нашия спокоен живот. Ходът на войната по-скоро ме изненада, не чаках, че съветската войска е толкоз слаба, както и че украинската е толкоз жизнеспособна да се пази.

Демонстрираш твърда позиция в обществените мрежи - наложи ли се да се разделиш с част от контактите си?

Определено. Войната в Украйна за мен е алена линия.

Бил съм търпелив по доста от значимите тематики в предишното, само че тук незнанието и " другата позиция " безусловно костват човешки животи.

За неоправданата експанзия, за гибелта на деца не може да има две отзиви. Слава богу, измежду близкия ми кръг няма нито една жертва на съветската агитация.

Как би дал отговор на българите, които желаят излизане от Европейски Съюз и НАТО и заявяват, че имат " съветско съзнание "?

Никак. Точно поради това изтрих част от контактите в листата си. Не виждам смисъл да се спори с сходни хора. Много бих се радвал, в случай че заминат за обичаната си Русия и ни освободят от наличието си. Но те, както всички нас, по неразбираеми за мен аргументи, също не желаят да стъпят там.

" Всичко потегли от една фейсбук група и от един общ чат, в който се озовахме дружно. Именно неналичието на партийна диря...
Posted by on
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР