На прага ли сме на състезание с космически оръжия?САЩ и

...
На прага ли сме на състезание с космически оръжия?САЩ и
Коментари Харесай

САЩ и Русия – състезание с космически оръжия?

На прага ли сме на „ съревнование ” с галактически оръжия?САЩ и Англия показват угриженост за явен тестов старт на съветско галактическо оръжие (HiddenTruth.site).

 На прага ли сме на „ съревнование ” с галактически оръжия?
На прага ли сме на „ съревнование ” с галактически оръжия?Според известия, на 15 юли 2020 година, Русия “е вдигнала в орбита нов обект от Космос 2543 (Cosmos 2543) “. Оказва се, че руснаците имат спътник с антисателитна оръжейна система, който е в орбита от 2019 година и е на изпитателен период.Това е последната ескалация на Русия, която още през февруари 2020 година бе упрекната, че употребява два свои лични спътника, с цел да прави “необичайна и смущаваща ” инспекция на американски сателит, който е наоколо.Генерал Джон У. „ Джей ” Реймънд (Gen. John W. ‘Jay’ Raymond), Началник на галактическите интервенции на галактическите сили на Съединени американски щати, декларира: “Руската сателитна система, употребена за провеждането на този тест на оръжие в орбита, е същата сателитна система, за която сме изразили опасения по-рано тази година, когато Русия маневрира покрай американския държавен спътник.Това е в допълнение доказателство за продължаващите старания на Русия да създават и тестват галактически системи и в сходство с оповестената от Кремъл военна теория за потребление на оръжия, които излагат на риск галактическите активи на Съединени американски щати и съюзните страни. “Четете още: НАСА ще ни защищава от извънземно замърсяванеДържавният департамент дефинира събитията като „ лицемерни и засягащи “.
Помощник държавният секретар Кристофър Форд (Christopher Ford) споделя:„ Това събитие акцентира лицемерното застъпване на Русия за надзор на галактическите оръжия. С това, Москва се стреми да ограничи опциите на Съединените щати, като в същото време явно няма желание да стопира личната си Програма за надзор над пространството, както наземните антисателитни благоприятни условия, по този начин и това, което е в орбита и фактически е антисателитно оръжие. ”Колко надалеч е стигнала в действителност съветската Програма за галактически оръжия, към момента остава неразбираемо …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР