На поредно заседание по делото, в което обвиняем за убийство

...
На поредно заседание по делото, в което обвиняем за убийство
Коментари Харесай

Разтърсваща оценка в съда на жестокия убиец от Люлин Денис Мустафа Кемал Ал Газзи

На следващо съвещание по делото, в което обвинен за ликвидиране е Денис Мустафа Кемал Ал Газзи, специалисти обясниха, какъв вид персона е той, написа Труд бг.

Убийството бе осъществено при започване на януари 2022 година, като абсурдът зародил след заря и във съдбовната нощ живота си губи 32-годишният Илиян Илиев от столичния квартал " Люлин ".

Жертвата Илиян чествал раждането на дете на собствен другар. Компанията направила заря, като това подразнило съседа им Денис.

След изработен разбор на психично проучване, специалисти обясниха пред съда, че Денис Мустафа Кемал Ал Газзи е раздразним и прочувствен, като има някои черти на емоционално-нестабилна персона. В същото време той може да осъзнае дейностите си.

" Има черти на емоционално-нестабилен персона, има прочувствени реакции при тласъци от " външна " страна.

Има по-голяма сензитивност при подобен вид " външни " тласъци. Понякога може да прояви нападателни дейности даже и при по-незначителни външни въздействия ", изясни експерт.

Стана ясно още, че в моментите, в които ал Гаази прояви по-емоционални и нападателни реакции, той може да си даде сметка за възможни последици от това.

" Той осъзнава това, което може да се случи ", добави специалист пред съда, като изясни, че във съдбовната нощ, когато Илиян Илиев е бил погубен, Денис е бил в по-раздразнено положение.

" Той е бил нервиран, което произлиза от неговата персона, а не от провокация от външната среда “, изясни вещото лице.

Експертът отговори и на питане от страна на прокурора по отношение на използването на психотропни субстанции и до каква степен те могат да окажат въздействие на страстите.

" Относно психотропните субстанции, като марихуаната, да вземем за пример, прочувствената реакция може да възникне и при по-слаб външен дразнител ", сподели още специалистът.

Следващото съвещание е планувано за 13 октомври./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР