На подсъдимата скамейка в Хага трябваше да седнат поръчителите на

...
На подсъдимата скамейка в Хага трябваше да седнат поръчителите на
Коментари Харесай

Президентът на Украйна за решението на съда в Хага: Пред магистратите трябваше да застанат поръчителите на престъплението

" На подсъдимата пейка в Хага трябваше да седнат поръчителите на това закононарушение ", това съобщи украинският президент  Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, представен от киевската медия УНИАН.

Държавният глава разяснява днешното решение на магистратите в административната столица на Нидерландия.

Както към този момент екипът написа, трима бойци от проруски паравоенни формирования в Източна Украйна получиха доживотни присъди поради свалянето на малайзийския Боинг през 2014 година

" Решението на съда в Хага е значимо. Издадени се първите присъди за убийството на 298-те души. Пред правораздаването обаче би трябвало да застанат поръчителите на това закононарушение, тъй като чувството за безотговорност води до извършаването на други закононарушения ", уточни още Зеленски.

Президентът на Украйна бе безапелационен: Русия ще бъде осъдена за всички зверства, осъществени от нея - и за тези през 2014 година, и за тазгодишните! 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР