На по-малко от втория месец от началото на кабинета, министрите

...
На по-малко от втория месец от началото на кабинета, министрите
Коментари Харесай

Нанков: Бюджет 2022 е бюджет на излъганите очаквания

На по-малко от втория месец от началото на кабинета, министрите откриха, че мъчно ще стане един тунел до края на мандата. Това сподели някогашният министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

По думите му бюджет 2022 е бюджет на излъганите упования. И това ще се види в края на годината.

Има пари за строителство. Важният въпрос е по какъв начин ще бъдат разходвани, разяснява депутатът от.

Бившият районен министър посочи, че ин хаус е европейска регламентирана процедура. И означи, че по време на държавното управление на са се провели доста повече търгове, в сравнение с ин хаус процедури.

На министър Караджов не му е работа да съди кое е нелегално. Според него ин хаус процедурите са противозаконни или оскъдни. Това може да го кажа единствено българският съд.

Решението ни съгласно европейската процедура през 2015 година за дребни, междинни и огромни обекти беше решено да бъде направена огромна част от автомагистрала „ Хемус “, добави още той.

Според Нанков доста е значим въпросът за какво откакто договорите са противозаконни не са прекъснати.

Бяхме упреквани от Рашков за закононарушението на века. По същите правила и контракти сътрудниците му правят заплащания с контрагенти, които и ние сме избрали, добави още той.

Бившият районен министър означи, че наказателна клауза по договорите има единствено в случай че те са незаконосъобразни. Тя е в размер на 15% и се заплаща от една от страните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР