На пищна церемония в зала EFE на столичния хотел Маринела,

...
На пищна церемония в зала EFE на столичния хотел Маринела,
Коментари Харесай

Зуека и Рачков връчиха първите фризьорски награди You Are The First

На обилна гала в зала EFE на столичния хотел Маринела, бяха отличени първенците във фризьорската специалност. Собственикът на Christian Of Roma, бе подготвила изискана вечеря за гостите си. Най-вълнуващата премия – Почетна грамота за достижение на годината бе обещано на рекордьорката на Гинес Ваня Иванова. Чаровницата от Пазарджик е част от техническия екипна BES, Милано, показан от Christian Of Roma.

Тя популяризира България със своя гений и твърдоглавие! 6 месеца подготовка, 8 часа без храна и вода, 330 вдигнати коси, нито една дисквалифицирана прическа и безвъзмездната поддръжка на другари и сътрудници, носят на първата за довечера призьорка признанието за връх на Гинес. Тя ще получи Почетна грамота за достижение на годината.

Дами и господа, мощни и изцяло заслужени овации за Ваня Иванова! Наградата й бе връчена от репортера на господари на ефира Илиян Велков. Награда специфична значка за щедрост получи италианския гримьор Рене Бонанте. Години наред той основава визии и гримира дамите, минали през химиотерапия, с цел да могат да са пълноценни в своето всекидневие. Неговата акция „ Грим за една усмивка” е отдадена на точно на тях.

Той е основател на хитови визии за театъра, киното и светските издания. Наградата му бе връчена от Евгени Минчев. В категория Alfaparf – Фабрика за цветове почетната статуетка You Are The first сграбчи Оля Николова от София. А премията й връчи Едуардо Паудо – основен механик на Alfaparf. Оля получава и правото на присъединяване в интернационалния конкурс за цвят на Alfaparf, както и взможност за присъединяване в интернационално шоу, дружно със стилист на същата компания.

В категория BES първенец е Стефан Пондев от Казънлък. Статуетката му бе връчена персонално от президента и притежател на компанията Серджио Фреголи. Скот Фос, който оглавява платформата за интернационалните трейнъри и арт шеф на Sexy Hair зарадва Маритяна Господинова от Стара Загора със статуетка в категория Sexy Hair – Express yourself и с новината, че ще се образова в академията на Sexy Hair в Калифорния. Зеленте салони бяха отличени в лицето на притежателя на Зелен салон във Варна – Веселина Казакова. Статуетката й бе връчена от Винченцо Валенти, износ управител на O-way.

Специалният приз на сп. YOU бе присъден на един от най-младите участници Райя Райчева от София. Самият издател на фризьорската библия Марко Петрели поздрави надарената фризьорка. Носителката на купата Мис България за 1998-а Наталия Гуркова връчи на фризьора Любен Николов премията за Фризьорско шоу на годината, а обичаният фризьор на Николета Лозанова – Венелин Кондаков – Вени бе отличен за Фешън стилист. Той получи премията си от звездата на NYFW – Мат Суини – криейтив шеф на L`Anza, най-новата марка в портфолиото на Christian Of Roma.

След броени дни Вени отпътува за Лос Анжелис, където в Академията на Sexy Hair ще учи най-новото в техниката на стилизирането и подстригването на косата. Наградите You are The First са отдадени на две огромни годишнини – 25 години от основаването на Christian Of Roma и XX-а годишнина на Международния фестивал на прическата и хубостта, плод на взаимното съдействие на Елена Кристиано с Inetrcoiffure България и Стилист Капанов. Самият корифей на ножицата раздаде 23 награди същата вечер.

Мариян Станков – Мондьо, Катя Роуз, Искра Радева, Вили и артистичния шеф ан фестивала Маури, Виолина Маринова, основният редактор на сп. ELLE Мария Георгиева и основния стилист на BTV Станимира Янакиева, които са и членове на журито, както и гостите на госпожа Кристиано ще получат подрарък - най-новия брой на българското издание на сп. YOU, чието четвърто издание е отдадено на влиятелните фризьорски награди. Броят е озаглавен You are The First lady.

Специален посетител на елегантната вечер бе госпожа Маринела Арабаджиева, съпроводена от шефът връзки на хотелската верига и SFW Ангелина Ангелова. За положителното въодушевление на гостите се погрижиха надарените дами от квартет Интро. Елегантен балет, с началник Мартин Влахов оцвети нощта в танц и светлина. Публиката приветства и появяването на екипа на Inetrcoiffure България, които обраха овациите на посетителите на влиятелния фризьорски конгрес в Осака, както и на шоуто на маестро Саверио Палма. Церемонията по награждаването е част от Sofia Hair & Fashion show, който се организира сега в зала EFE. Партньор на церемонията бяха Катаржина Естейт и водка Norvegia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР