На пазара може да откриете огромно разнообразие от всякакъв вид

...
На пазара може да откриете огромно разнообразие от всякакъв вид
Коментари Харесай

Рецепта за домашен хляб за сандвичи

На пазара може да откриете голямо многообразие от всевъзможен тип самун, който можете да превърнете в сандвичи, само че нищо не може да се съпостави с типичен самун за сандвичи, подготвен вкъщи. Ако желаете да си приготвите сами самун за сандвичи, ето рецептата, от която се нуждаете:
Необходими артикули:
 ¾ чаша мляко
½ чаша вода
3 чаши бяло брашно
1 чаша пълнозърнесто брашно
3 супени лъжици захар
1 супена лъжица сол
 Вкусни и бързи домашни пърленки със сирене Вкусни и бързи домашни пърленки със сирене
Можете да си приготвите вкусни домашни пърленки и то напълно елементарно. Те са прелестно допълнение към вашето главно хранене, а може да се...
1 супена лъжица суха квас
6 супени лъжици масло, разтопено.

Начин на подготвяне:
1. Загрейте фурната до 200 ° С. Намажете тава за самун с незалепващ спрей.
 Избягвайте салами и бял самун за вечеря Избягвайте салами и бял самун за вечеря
Има храни, чиято консумация за вечеря може да аргументи здравословни проблеми. Разкриват ги лекарят и ефирен водещ Сергей Агапкин и...
2. В дребна тенджера загрейте млякото и водата на слаб огън, до момента в който станат топли на досег.
3. В купата на електрически миксер, екипиран с кука за тесто, смесете универсалното брашно с пълнозърнестото брашно, захарта, солта и маята на ниска скорост, до момента в който се смесят добре.
4. Добавете топлата млечна примес, както и 4 супени лъжици от разтопеното масло. Смесете на ниска скорост, до момента в който тестото придобие еднообразен тип, към 4 минути. Смесете на междинна скорост, до момента в който тестото стане безпрепятствено и стартира да се отделя от купата, още 3 минути.
5. Поставете тестото в квалифицираната тава за печене. Покрийте с влажна забрадка и оставете тестото да втаса, до момента в който удвои размера си, към 1 час.
6. Намажете тестото с останалото разтопено масло и печете до златисто кафяво, 25 до 30 минути. Охладете изцяло, преди да го нарежете и сервирате.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР