На първото си заседание след Националната конференция, Централният съвет (ЦС)

...
На първото си заседание след Националната конференция, Централният съвет (ЦС)
Коментари Харесай

Пеевски и Чакъров поеха оперативно ДПС

На първото си съвещание след Националната конференция, Централният съвет (ЦС) на Движението за права и свободи (ДПС) избра членовете на Централното оперативно бюро (ЦОБ). Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Почетният ръководител на Движението доктор Ахмед Доган и ръководителите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров предложиха структурата и състава на ЦОБ. Предложението бе подкрепено единомислещо от членовете на ЦС.

Оперативното управление на партията е от 24 членове, управлявано от Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. За заместник-председатели бяха определени Джейхан Ибрямов, Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов и Илхан Кючюк. За членове на ЦОБ бяха определени: Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов, оповестиха още от Движение за права и свободи.

XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи се състоя в София на 24 февруари. Конференцията утвърди нов модел на ръководство на Движението, както и дилемите пред партията в българската и интернационалната политика. За първи път Движение за права и свободи има двама съпредседатели - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров, с ясно обрисувани ареали на отговорност. По предложение на почетния ръководител Ахмед Доган номинациите им бяха гласувани " в пакет " - по този начин съгласно него новата парадигма на водачеството в Движение за права и свободи ще показва единството на партията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР