На откриването на пролетната сесия на Думата председателят Вячеслав Володин

...
На откриването на пролетната сесия на Думата председателят Вячеслав Володин
Коментари Харесай

Никога няма да простим: Руската Дума осъди плановете за демонтаж на паметника Альоша

На откриването на пролетната сесия на Думата ръководителят Вячеслав Володин предизвести управляващите в Пловдив да не не помнят за следствията при положение, че бъде отстранен паметника.

" Никога няма да извиним ", споделя Володин, представен от.

" Нека този апел бъде на масата на всеки народен парламент, дано този апел бъде на масата на всеки общински консултант в Пловдив. И в случай че подхващат тази стъпка, би трябвало да схванат следствията от нея. Ние в никакъв случай няма да им извиним това, тъй като това не касае нас, през днешния ден живите, а тези, които починаха и не могат да кажат дума за себе си, не могат да се защитят, само че с помощта на тях през днешния ден има България ", споделя още Володин.

Той напомни, че България е била измежду страните от хитлеристката коалиция по време на Втората международна война.

" Днес новите фашисти, новите нацисти, които пристигнаха на власт, несъмнено, желаят освен да пренапишат историята, само че и да отстранен всички монументи, които припомнят на хората за времето, когато фашистите са били на власт в България ", заключи Володин.

Миналата седмица общински съветници от " Демократи за мощна България ", част от групата на " ПП-ДБ ", внесоха предложение за преместването на Паметника на Съветската войска в Пловдив до края на годината. Руските депутати оповестиха предлагането за " изменничество на общата ни победа " през Втората международна война.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР