На отдалечен шотландски остров се появи работата мечта, за която

...
На отдалечен шотландски остров се появи работата мечта, за която
Коментари Харесай

Отдалечен шотландски остров предлага мечтана работа

На далечен шотландски остров се появи работата фантазия, за която не ви би трябвало предходен опит. Суровият, само че хубав остров Бенбекула във Външните Хебриди търси началник на въздушното придвижване за компанията Highlands and Islands Airports Limited (HIAL), написа The Independent.

Бенбекула е прочут със своите плажове с бял пясък, чисто море, девствени езера и голям брой разнообразни типове птици, измежду които мишелови, блатари, ушати сови и царски орли, споделя Independent.

Новата позиция се предлага с начална заплата за образование от 32 хиляди до 48 хиляди евро с капацитет да нарасне до сред 54 хиляди и 66 хиляди евро, откакто претендентът е изцяло дипломиран. Според обявата за работа, макар че не е нужен опит, има други условия - претендентите би трябвало да са на възраст над 18 години и да дават отговор на избрани медицински критерии на Службата за гражданска авиация (CAA).

Те също по този начин би трябвало да имат мощна визуално-моторна съгласуваност, добра памет, дарба да извършват по едно и също време доста задания, отлични отзивчиви умения, мощно възприятие за отборен дух и дарба да резервират успокоение напрегнат.

Освен опцията за живот на божествен остров, други преимущества на работата включват „ великодушен годишен отпуск, пенсионна стратегия и подкрепяне на чиновниците в процеса по пренасяне на Бенбекула “.

Според скорошно изследване измежду 2000 шотландци, осъществено от HiJOBS, което популяризира позицията, 72% биха се радвали да се реалокират в провинцията поради мечтаната работа.

Както сподели скорошното проучване на HiJOBS, съвсем три четвърти от шотландците си показват да стартират нов живот на зашеметяващото крайбрежие или в провинцията на Шотландия “, споделя комерсиалният шеф и създател на HiJOBS Лаура Сондърс.

„ Тази работа освен ще разреши на сполучливия претендент да направи това, само че и ще предизвика първите му стъпки  в една необикновено възнаграждаваща кариера в авиацията. Какво повече можете да желаете? “, добави той.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР