На онлайн среща с министъра на образованието бдителни родители наклеветиха

...
На онлайн среща с министъра на образованието бдителни родители наклеветиха
Коментари Харесай

Николай Милчев: Учителите на вашите деца в голямата си част са бедни хора

" На онлайн среща с министъра на образованието бдителни родители наклеветиха една учителка, че карала децата да рисуват чертички и лулички във въздуха и отказвала да си включи камерата, тъй като било навлизане в персоналното ѝ пространство.
Каква неприятна, изостанала и потайна учителка, какъв смут!
Министър Вълчев, за който се приказва, че е добър служител, изпружи два пъти врат и артикулирайки по необикновен метод гласните звукове, се закани: „ Тогава ще задължа всички учители да си включват камерите! Това ще направя. “
И бдителните родители си отдъхнаха, че ще могат да надникнат в дома на потайната педагожка, във Facebook.
 Николай Марков: Бедността е най-голямата опасност за националната ни сигурност (ВИДЕО) Николай Марков: Бедността е най-голямата опасност за националната ни сигурност (ВИДЕО)
България е ръководена от задкулисието. Налице е симптоматика на мафиотска система, построена през целия преход. Управленските привилег...
Разбира се, че при тази всемирна неразбория, при тези коронавирус приказки ден за ден и при играта тука- учим- тука-не, е добре учителите да имат камера и да я включват. Това е най-естествено и се отнася и за учениците.
Но се сещам за една доста деликатна причина тази учителка да не желае да ѝ се навлиза в персоналното пространство, както се е изразила самата тя.
Уважаеми бдителни родители, учителите на вашите деца рядко живеят в мезонети в Лозенец, рядко имат имения по Беломорието и на Хаваите. И рядко техните мебели и интериор са като на патриотични олигарси, потънали в самодоволство и мир.
Учителите на вашите деца в огромната си част са небогати хора, натъпкани в дребни апартаментчета и къщи. И представете си – те може би се срамят от това, което учениците ще видят като обичай и живот в домовете им.
Нека министър Вълчев задължи всички учители да си включват камерите, само че дано продължи и по-нататък – да ги накара да си разтворят пред камерите дрешниците, хладилниците и банковите си сметки. Нека камерите покажат цялата истина за техния популярен възрожденски училищен живот.
 Красимир Вълчев: Без учители сме, преструктурираме висшето обучение Красимир Вълчев: Без учители сме, преструктурираме висшето обучение
Най-важното и значимо ресурсно предизвикателство е да обезпечим системата с учители. Това сподели министърът на образованието и науката Кр...
Преди години българска учителка се опита да обере банка – от позор и невъзможност, в която беше изпаднала.
А моя позната – преподавателка в частно учебно заведение, ми описа по какъв начин съответна пернишка мутра ѝ декларирал в очите: „ Не желая щерка ми да се учи от преподавател, който живее в панелен блок “.
Така че по-леко с камерите и с присъдите. Защото истината е горчива и боли. И не е за проявление.
А че същата учителка карала децата да рисуват чертички и лулички във въздуха – това ми наподобява алегорично. Времето ни е във въздуха, образованието ни е във въздуха, къде да са чертичките и луличките, в случай че не във въздуха? "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР