На официално събитие бе открит първият по рода си кариерен

...
На официално събитие бе открит първият по рода си кариерен
Коментари Харесай

Откриха първия кариерен център за хора с различни възможности в Източна Европа

На публично събитие бе открит първият по рода си кариерен център за хора с разнообразни благоприятни условия " JAMBA – Хъб на опциите ". Това е приспособено пространство за образование, налично за хора с функционални разлики. Фокус ще бъде образованието на младежи, а с изключение на главната обучителна активност, в хъба се планува да се провеждат и обществени и креативен събития като мотивационни лекции, изложения на създатели, културни мероприятия, прожекции на приспособени филми, креативен работилници и други



Създаването на Хъба затваря кръга от услуги, нужни за осъществяване на действия по образование, вдъхновяване, овластяване, следваща кариерна реализация и интензивно включване в обществения и стопански живот в България. Пространството разполага с обучителна зала, зала за обществени събития – изложения, културни събития, кино прожекции и други, обществено кафене. Капацитетът на центъра разрешава образованието на над 350 индивида месечно, а създателите чакат над 5000 посетители да посещават общественото кафене и събитията на месец.

" JAMBA – Хъб на опциите " се обитава на 224 кв. м. в общински парцел, безплатно възложен от Община Лозенец.

Зад реализацията на плана стои Фондация " Сошъл Фючър ", чиято съществена задача е да поддържа хората с разнообразни благоприятни условия в България да добият професионални умения и пълномощия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР