На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации,

...
На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации,
Коментари Харесай

10 Оскари за иновации, високи технологии и бизнес услуги бяха връчени на SEE ITS Awards в София

На публична гала в София бяха връчени премиите за нововъведения, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS Awards, които отличиха фирмите, допринасящи за развиването на стопанската система на знанието в Югоизточна Европа. Технологичните Оскари бяха кулминационната точка на интернационалната конференция SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT, която трансформира София в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в района. Мотото на събитието бе „ Югоизточна Европа - мотор на растежа ".

Форумът се провежда от Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българската предприемаческа асоциация (BESCO), Министерството на електронното ръководство и Софийска община в партньорство с Инвест София. Събитието съумя да събере близо 300 бизнес водачи на водещите софтуерни компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа.

В доста оспорвана конкуренция и рекорден брой от 60 поръчки за присъединяване, 9-членно интернационално жури дефинира спечелилите в третото издание на SEE ITS Awards.

Министърът на електронното ръководство в България Александър Йоловски връчи премията за „ IT артикул на годината " на Experian България за тяхно решение за попречване на цифрови измами.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР