На Общо събрание в БНР генералният директор на медията Андон

...
На Общо събрание в БНР генералният директор на медията Андон
Коментари Харесай

Директорът на БНР Андон Балтаков оттегля оставката си

На Общо заседание в БНР генералният шеф на медията Андон Балтаков разгласи, че ще отдръпна още през днешния ден оставката си, подадена в Съвета за електронни медии.
Още по тематиката
„ Дори сега не ме интересува - в този момент, когато започнах да мисля в дълбочина, дали този закон ще влезе или няма да влезе в Народното събрание. Има доста по-важна работа, а тя е в действителност БНР да стане публично радио. Лешояди кръжат към БНР. Срещу нас има хора или позиции, които не дават отговор на метода, по който ние желаеме да работим и да живеем в това общество. В тази борба би трябвало да сме дружно. Отивам в Съвет за електронни медии, да си (оттегля оставката - бел. ред.), в действителност, накарахте ме, накарахме ме “, разяснява Балтаков.

Шефът на националното радио подаде оставката си в Съвет за електронни медии, откакто от Министерството на културата предложиха законопроект за смяна в Закона за радиото и малкия екран, в който липсват утвърдени от Националното радио оферти.

Основните промени, за които упорства Общественото радио, са изключени от импортирания текст, само че под тях стои утвърждението на Генералния шеф на БНР, получено преди месец за различен законопроект, изясни тогава Андон Балтаков, който изиска оставката на Боил Банов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР