На най-светлия празник президентът отново каза, че се насаждало чувство

...
На най-светлия празник президентът отново каза, че се насаждало чувство
Коментари Харесай

Радев: Честито Възкресение Христово!

На най-светлия празник президентът още веднъж сподели, че се насаждало „ възприятие за виновност, боязън и разделяне “

Президентът Румен Радев честити Великден.

„ Православните българи през днешния ден означаваме своя най-светъл и важен празник. Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие религия и оживялата в тествания вяра “, написа той в профила си във Facebook.

„ С религия народът ни доближи върховете на своя литературен и държавен подем. С нея откри избавителния брод към свободата си. Вярата е вградена в българския народен дух. Вдъхва му мощ да се възражда. Окрилява го и да преодолява, и да реализира, и да пребъдва “, написа той.

Президентът акцентира, че през днешния ден сме призвани да надмогнем тестването на 2020 година, да търсим най-верния път и единодушие за справяне с дълготрайните последствия от рецесията.

„ Не с втълпяване на възприятие за виновност, боязън и разделяне. А с осъзната отговорност и грижа за близък, с обединени старания против заплахата и религия в утрешния ден. Нека бъдем единни освен в отбраната на всеки човешки живот, само че и в отстояването на неговото достолепие и бъдеще. Честит ярък празник! “, написа той. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР