На най-красивия християнски празник на вярата, надеждата и любовта в

...
На най-красивия християнски празник на вярата, надеждата и любовта в
Коментари Харесай

Клубът на инвалидите в Мездра отпразнува рожден ден

На най-красивия християнски празник на вярата, вярата и любовта в ресторант „ Златният век “ огромното семейство на инвалидите от община Мездра посрещна своя 26-ти рожден ден.
През 1993 година делегати на общинско заседание на Съюза на инвалидите в България от община Мездра кръщават учредената година по-рано своя организация на инвалидите с най-оптимистичното име „ Надежда “. Днес организацията наброява над 300 души и чества с религия и вяра за здраве и благоденствие следващия си рожден ден. С прочувствено слово, заредено с доста угриженост и обич, инвалидите бяха поздравени от ръководителя на Областната и общинска организация на инвалидите Камелия Петкова.
„ Във времена, когато се борим за физическо и духовно оцеляване, когато не можем да предначертаем бъдещето си, а утрешният ден наподобява прекомерно нерешителен, тогава се нуждаем от огромна доза НАДЕЖДА! “ Тя пожела на присъстващите да са все по този начин борбени и с непреклонен дух. Завърши с думи на Недялко Йорданов: „ Макар да е жилаво злото, индивидът въпреки всичко побеждава с положителното “.
Кметът на общината инж. Генади Събков почете с наличието си празника. Той пожела здраве, положително въодушевление и усмивки да грейнат на лицата на всички. От името на общината сервира дарове – чаши за чай, с думите: „ Силата е във вас. Да се погледнем добронамерено… Любовта е в основата на живота. Да се обичаме, да имаме вяра един в различен “.
Празникът беше кондензиран с доста музика и въодушевление. Заредени със инфекциозен възторг и жизнелюбие, пременени с най-красивите си облекла, грейнали с най-лъчезарните си усмивки, хората от третата възраст трансфораха този дълго чакан от тях ден в същински празник на доброжелателността и веселието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР