На мнозина им е известно, че младите зелени орехи са

...
На мнозина им е известно, че младите зелени орехи са
Коментари Харесай

Ако искате да повишите имунитета си, разчитайте на зелените орехи. Ето я и РЕЦЕПТАТА!

На мнозина им е известно, че младите зелени орехи са извънредно потребни, защото съдържат голямо количество витамин С. Те са мощно препоръчвани на хора, които страдат от хронични болести, както и постоянно боледуващи деца.

Ако имате опция да си набавите млади зелени орехи, наложително пробвайте да подсилите имунитета си с тях. Категорични сме, че няма да съжалявате за избора, който сте създали. Тази ядка е извънредно удобна против умората, както и оказва помощ за пречистването на кръвта и черния дроб.

Как да се подсилим благодарение на зелените орехи?

Много е елементарно. Важно е да знаете, че когато младите орехи биват потопени в мед, те отделят веществата, намиращи се в тях. Да не забравим да споменем, че съдържат и огромно количество йод, което организмът съумява елементарно да усвои.

Ето я и рецептата:

• 40 зелени ореха

• 1 кг мед

Начин на подготвяне:

Орехите се измиват доста добре, тъй че нечистотиите по тях да паднат. След това се сушат и разделят на четвъртинки. Поставят се в огромен буркан и се заливат с количеството мед. Оставят се по този начин за 1 месец на мрачно и проветриво място.

След като изтече това време, ще забележите, че орехите в буркана са с доста по-наситен и мрачен цвят. Когато ги режете, съветваме ви да внимавате и да носите ръкавици, тъй като имат способността да боядисват пръстите на ръцете. Медът също трансформира своя цвят. Накрая се получава нещо като мрачен сироп.

Всяка заран се приема по една супена лъжица на гладно. С тази примес освен ще повишите имунитета си, само че и ще пречистите организма си от всевъзможни отрови.

Направете го още в този момент и ви уверяваме, че няма да съжалявате. Зелените орехчета, в комбинацията с мед, се трансформират в същински скъп артикул, на който не трябва да обръщаме тил!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР