На Международния военно-технически форум Армия-2018 концернът Калашников за първи път

...
На Международния военно-технически форум Армия-2018 концернът Калашников за първи път
Коментари Харесай

Калашников - вече марка и при електромобилите

На Международния военно-технически конгрес " Армия-2018 " концернът " Калашников " за първи път показа електрически мотоциклети и електрически коли за цивилни жители. Представено беше и хибридно бъги OV-2. Това заяви уеб страницата на компанията " Калашников Медия ".
" На интернационалния конгрес " Калашников " за пръв път сподели електромотоциклет UM-1 (Urban Moto) за публичния пазар ", се споделя в известието, представено от БГНЕС. На същия конгрес компанията сподели и електрически автомобил UV-4.
Според " Калашников Медиа " мотоциклетът и автомобилът са лесни за ръководство и изискват минимална техническа поддръжка. Новостите се показват в ниско равнище на звук, висока отмереност и ниско равнище на заплаха от пожар и детонация при положение на повреда.
При зареждане мотоциклетът UM-1 употребява 15 кВт/ч електрическа енергия и форсира до 100 км/ч с запас на мощ до 150 км. Мотоциклетът тежи от 165 до 245 кг и употребява батерии LiFePO4 и LiPO. Мощността на електрическия автомобил UV-4 е до 50 кВт. Максималната скорост, която автомобилът може да развие е 80 км/ч, запасът на мощността е до 150 км, масата е 650 кг.
Международният военнотехнически конгрес " Армия-2018 " се организира за четвърти път от 21 август до 26 в московската област Кубинка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР