На медийно събитие бяха разкрити любопитни подробности за участниците в

...
На медийно събитие бяха разкрити любопитни подробности за участниците в
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Бабата на българската естрада влиза в Брадъра

На медийно събитие бяха разкрити любопитни детайлности за участниците в идния сезон на VIP Brother: Женско царство, който стартира на 10 септември в 20.00 ч. по NOVA. В безмълвното наличие на 12 световноизвестни кралици, показани със свои фамозни портрети, измежду които Елизабет I, Клеопатра и Мария–Антоанета, водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева подсказаха къде са скрити улики за новите VIP съквартиранти. „ Истината е, че и аз не знам кои са участниците “, показа Ники.

Водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева загатнаха кои ще са новите участници в къщата под формата на игра с кралици от международната история. Един от образците бе Елизабет I, която Ники Кънчев загатна най-много по отношение на престоя й в пандиза. Един от участниците, също като нея, е прекарал известно време зад решетките. Естествено, това ускори усещането, че в шоуто ще влезе Анита Мейзер, която се намира под домакински арест, откакто бе наказана за ликвидиране по несъобразителност на брачна половинка си и за рушвет. Едва преди две седмици присъдата й бе понижена от 4,5 години отнемане от независимост на 3 години. Кънев разгласи още влизането на "Бабата на българската музика ", съпоставена от него с "Бабата на Европа " кралица Виктория. Според клюките това е Ева от „ Тоника “.

Звездата, която влиза във VIP Brother бе наречена още "колос на естрадата ". "Едни от обичаните ми песни са нейни ", сподели водещият и добави, че с тази участничка предаването продължава обичайното присъединяване на естрадни звезди, като Йорданка Христова, Марги Хранова, Кичка Бодурова, дует Ритон. В къщата ще влезе и мъж, който "има прочут креативен план със своята кралица ". Твърде допустимо е това да е сътрудникът на Гала в "На кафе " и в живота - Стефан.

Бе разгласен и участник, прочут с бурните си сантиментални връзки, евентуално футболистът Благой Георгиев, прочул се и със среднощните си подвизи паралелно до сътрудника си Валери Божинов, чиято някогашна обичана Алисия също влиза в къщата. За известния мачо щяло да има изненадващи участници, които да му припомнят за предишното и вероятно да го вкарат в любовен триъгълник или четириъгълник, изясни Кънчев. В къщата влиза още дама, обсъждана от целия народ, посочена с пръст за своето фриволно държание, както и звезда, която сега е на върха на театралния живот.

В живите излъчвания коментатори ще бъдат журналистката Криси Патрашкова и продуцентът на "Господари на ефира " Джуди Халваджиян, който разяснява, че въпреки участниците във VIP Brother да не са представителна извадка на българския народ, нещата, които нормално се случват в къщата, провокират разискването на наболели в обществото тематики.

„ Този сезон още от в този момент е обичаният ми VIP Brother. Вкъщи царува женско царство и аз като една императрица на дома горя от неспокойствие да видя същия матриархат и в Къщата “, описа Алекс Сърчаджиева. „ Ново този сезон е, че ежедневните епизоди ще са час и половина, а не както до в този момент по един час. Елиминациите и номинациите ще са в понеделник и сряда “, приключи Антоний Мангов, шеф „ Програма “ на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР