На мащабно събитие немските социалдемократи ще коментират рестарта на партията

...
На мащабно събитие немските социалдемократи ще коментират рестарта на партията
Коментари Харесай

Станишев, Коща и Ципрас на дискусия за евроизборите и обновлението на ГСДП в Берлин

На огромно събитие немските социалдемократи ще разясняват рестарта на партията си.
Днес и на следващия ден в Берлин немските социалдемократи организират огромна полемика, отдадена на обновлението на партията и подготовката за идните европейски избори.

Мащабното интернационално събитие е почетено от президента на ПЕС Сергей Станишев, и министър председателите на Португалия и Гърция - Антонио Коща и Алексис Ципрас. Дебатът ще постави началото на подготовката на левите в Европа за основните избори през май 2019 година, след които необятна лява коалиция от всички прогресивни сили да постави завършек на бюджетните рестрикции и орязването на обществени разноски от десните. Тази полемика ще продължи и на конгреса на ПЕС на 7-8 декември в Лисабон.

Като домакини форумът в Берлин ще открият водачът на ГСДП Андреа Налес и генералният секретар на партията Клингебейл. Очаква се партията да излъчи и водещите си кандидатури за евроизборите през 2019 година - сегашния ръководител на парламентарната група на социалистите и демократите в Екологичен потенциал Удо Булман и Катарина Байли.

Дебатът на социалдемократите ще е в два дни, 60 полемики на 10 подиуми, с над 2000 участника.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР