На Левски му предстои седмицата на истината, заяви старши треньорът

...
На Левски му предстои седмицата на истината, заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Стоянович: На Левски му предстои седмица на истината

На Левски му следва седмицата на истината, съобщи старши треньорът Славиша Стоянович в изявление преди кръга. " Сините " са единствено с три точки пред утрешния си противник Ботев (Враца), а единствено четири по-късно е мачът със Славия от четвъртфиналите за Купата на България.

" Този мач (срещу Ботев) е доста значим. Цялата седмица е значима. Това е седмицата на истината за нашия тим и ще си проличи дали можем да реализираме това, което желаеме. Анализирахме грешките от мача с Ботев. Трябва сигурно да бъдем по-стабилни и водих няколко пъти разгвори с тима по тази тематика ", съобщи словенецът в изявление за Левски ТВ.

" Надявам се, че играчите са се вдигнали. Трябва да го покажат на следващия ден. На анализа те си споделиха каквото мислят и се надявам да реагират добре. Дано бъдат по-умни и да позволяват по-малко неточности, тъй като в последния мач бяхме доста зле. Имаме доста проблеми, само че едвам след тренировката ще забележим кой е здрав и кой може да пътува ", добави наставникът.

Левски гостува във Враца в събота от 16:30 часа.

Заради изобилния снеговалеж в северозападна България теренът на стадиона на Ботев бе покрит в сряда, само че през вчерашния ден и през днешния ден чиновниците на клуба, както и играчите от първия и втори тим се включиха в почистването, като през днешния ден то е приключило и тревното покритие е готово за срещата със " сините ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР