На леглото си, партньорът ти слиза надолу, а ти никак

...
На леглото си, партньорът ти слиза надолу, а ти никак
Коментари Харесай

Оралната любов не е само за мъжете

На леглото си, сътрудникът ти слиза надолу, а ти по никакъв начин не си подготвена да избухнеш от любовна похот. Ех, единствено в случай че знаеше, че клиторът ти е един сантиментър по-нагоре.

Той се труди, а ти продължаваш да си лежиш и да симулираш еротична конвулсия. Опитваш се да изчислиш мислено още какъв брой време остава до подходящият миг за един небрежен подправен оргазъм. Или може би е по-добре просто да разкараш физиономията му от там и да преминете към значителната част. 

 жена секс iStock

Ако познаваш тялото си, знаеш какво искаш и не се свениш да си го потърсиш, евентуално в тази публикация няма да прочетеш нищо ново.

Посланието ни през днешния ден е отправено към всички срамежливки, които ги е позор да признаят (на самите себе си впрочем), че желаят да получат повече наслаждение от оралния секс, само че мисълта за идния разговор ги лишава от всякакво предпочитание за самодейност.

Вижте в нашата изложба по какъв начин може да подобрите половия си живот и да мотивирате колегата си. Бъдете смели и открити.
 Оралната обич не е единствено за мъжете (и по какъв начин да го накараш да се потруди)  Оралната обич не е единствено за мъжете (и по какъв начин да го накараш да се потруди)  Оралната обич не е единствено за мъжете (и по какъв начин да го накараш да се потруди)  Оралната обич не е единствено за мъжете (и по какъв начин да го накараш да се потруди)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР